PVC ramen

IDEAL 4000 Round Line

Systeem Ideal 4000 is een voorbeeld van een nieuwe generatie profielen die reeds tegenwoordig aan eisen van de toekomst voldoen. Zij zijn een combinatie van de modernste technische oplossingen en het hoogste woongemak. Profielen van stevige constructie met een breedte van 70 mm en grote kamers erin die bestemd zijn voor stalen versterkingen waarborgen optimale statische kwaliteiten van de kozijnen en maken het produceren van enorm grote ramen mogelijk. Door de toegepaste 5-kamerconstructie wordt voor een hoge warmte- en geluidisolatie gezorgd. Originele en vol harmonie patronen, samen met de rijkheid aan systeemoplossingen, geven u onbeperkte mogelijkheden om uw ramen vorm te scheppen en uw eigen stijl te onderstrepen. Klassieke, elegante lijnen in slanke profielen met duidelijke contouren van de ongelakte versie staan voor tijdloze elegantie. Voor diegenen die naar een uitstekende mogelijkheid zoeken om hun ramen te scheppen, bestaat de serie round-line die wordt gekenmerkt door zachte optiek en delicate rondingen. Dankzij ronde contouren krijgen de ramen heel attractief uitzicht en ze worden een passend deel van een modern interieur. Door diverse soorten lijsten wordt de kans geschept om de stijl van het raam bijkomend aan te passen bij het karakter van het interieur. Systeem Ideal 4000 is universeel. Het past zowel bij moderne architectuur van nieuwbouw, als wel bij gerenoveerde gebouwen. Bij dit tweede geval,wanneer de raamopening mag niet vergroot worden, blijkt de verlaagde breedte van de kozijn en de vleugel een groot voordeel te zijn. Dankzij deze oplossing wordt de glasoppervlakte groter en het raam laat meer licht binnen.

IDEAL 7000

De lijn Ideal 7000 is een oplossing waarbij bijzonder druk wordt gelegd op de stijl en thermische isolerende eigenschappen van het profiel. De onderdelen van dit type ramen worden prefect met elkaar samengevoegd. Dankzij hun perfecte samenvoeging en wederzijdse compatibiliteit lukte het om een heel populaire optie van de vleugel met de binnenafdichting en 6-kamerprofiel (1-6) met een breedte van 80 mm samen te voegen. Dit staat in voor een optimale warmte- en lawaai-isolering.
Door een volmaakte vormenkeuze worden dit type ramen een perfect onderdeel van uw interieurinrichting. Dankzij deze ramen maakt het interieur een originele en niet banale indruk. Fijne schuinlijnen van de kozijn samengesteld met geronde en zachte contouren van de vleugel geven aan de ramen een modern uitzicht en een individueel karakter. Zoals bij andere systemen, ook hier blijft de regel van compatibiliteit van nieuwe met de reeds bestaande oplossingen van toepassing. Dankzij deze compatibiliteit bestaat een mogelijkheid om gegeven producten met elkaar te combineren door gebruik te maken van een rijk aanbod aan aanvullende onderdelen. Door met elkaar diverse soorten vleugels en lijsten te combineren kunt u uw ramen een willekeurige stijl aan te geven, en daardoor verschillende projecten te realiseren.